Příspěvky uživatele - 167.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka Stiga Colector 46S - opět kolísání otáček při volnoběhu, 6.11.2016
Mě na fréze Stiga odešla svíčka po měsíci provozu. Nevím, co používáte za aditivum, ale s kvalitou benzínu si nedělejte iluze. I čerstvý benzín od čerpačky, kde měsíc ležel v nádrži, může zapříčinit kolísání otáček. Sám jsem nikdy benzín nefiltroval... celý příspěvek >
Sekačka s motorem B&S 675, 14.7.2016
Každý 4T motor má odvětrání klikové skříně, které většinou vede do sání motoru. Při vysokém tlaku ve skříni se olej dostane do sání. Vidím 2 možnosti. 1) Mnoho oleje v motoru - např. namontovaná měrka z jiného motoru. Nezkoušel jste vypustit olej a... celý příspěvek >
Tera Vari - orba, 4.11.2015
Emulse se v karburátoru nenachází, ale emulzní trubice ano. Viz na př.: Karburátor - hlavní systém, volnoběh
Tera Vari - orba, 4.11.2015
Výpočet emulzní trubice karburátoru byla jedna z otázek v předmětu motory už tuším na střední škole. Pravda, už je to hodně dlouho.
Motor Vari houpá při startu, 1.11.2015
Motor Honda mě před lety dělal to samé. Nedovírala klapka sytiče. Ještě jsem přidal na bohatosti směsi. Citlivý motor může mít problémy již s měsíc starým benzínem, díky biosložce.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika