Příspěvky uživatele - 234.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak využít roztok Sulky po moření česneku?, 1.12.2015
... Protože neředěné nezpůsobí selekci rezistentních kmenů plísně šedé a dalších a v jahodách si pro další sezónu snížím infekční tlak přezimujících plísní a hub (okrajově i bílé skvrnitosti).... Tak to je naprosta hloupost.
A je to tady: Světlušky 2015, 19.7.2015
Už čtyři noci jsem neviděl letět ani jednu světlušku. Pouze předevčírem (17. července 2015) jsem viděl jedno "stacionární" jedno světýlko. Je otázkou, zda to byl sameček, který se tam posadil, anebo nelétající samička (či larva?). Bylo to totiž v... celý příspěvek >
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 30.11.2013
Zdravím, sám dobře víte co je profi nasazení a tak nevím proč se ptáte. Já jen porovnávám profi stroj od uvedené značky s varinou, obojí dobře znám a tak si za svým názorem stojím. Standa.
Doporučte dobrého architekta, 15.2.2013
Lesnické pletivo je levnější než klasika proti vysoké má smysl, ale na zajíce neplatí. Ten stromek není dílem zajíce, srnec si tam vytloukal paroží. Plot tam nemá žádný a chráničky jsem neviděl. Na okus větví jsou stejně k ničemu.
Jak zkvalitnit půdu pro jarní výsadbu česneku, 15.2.2013
Z hlediska zpracování půdy jsou brambory nejlepší. Pak ale zaznívají diskuse o negativním vlivu brambor na česnek, a že čím delší je odstup od sklizně brambor k výsadbě česneku tak tím je to lepší. Proto tam kde plánuju česnek sadím ranné brambory,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika