Příspěvky uživatele - 229.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak si stojí rané švestky?, 25.7.2015
Ano, Topstar do tohoto vlakna nepatri, ale zajimaly by mne spise vecne informace k pestovani modrych peckovin, nez kazdorocni vychalovani chuti Katinky.
Jak si stojí rané švestky?, 25.7.2015
Dobra, tak se asi o Tegeru nebudu zajimat. A co takovy Top Star? Ten by mohl byt tolerantni, kdyz je to krizenec Cac. najbolie. Z ranych odrud jsem vysadil Kalipso, to by mi mohlo prozatim stacit.
Jak si stojí rané švestky?, 25.7.2015
Mozna mi misto Katinky prodali neco jineho. Ale zil jsem v domneni, ze je tolerantni i na listech, coz podle pana MV neni. Hanita rovnez vyletela, projevy PPV na listech v prvnim roce po vysadbe (podnoz ZR).
Prečo hruška nerastie?, 3.7.2015
Pokud jste vysadil stromky do zeminy řádně obohacené kompostem (1:1), není nutno letos přihnojovat. Obecně pro další přihnojení bych volil NPK (Cererit a pod.) v dávkách podle návodu a literatury. J.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika