Příspěvky uživatele - 12.119

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bifteková rajčata, 2.9.2014 Obsahuje fotku
Pěstuji v n.m. výšce asi 220m. Je tu ale v údolí Berounky teplo, asi 2km od nás byl v r. 2012 naměřený teplotní rekord v ČR. Ani moc přes léto nepršelo, až poslední 3 dny jsme nemuseli zalévat. Ale není to tak hrozné, ráno jsem koukal, že pod smrkem... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 2.9.2014 Obsahuje fotku
U nás zatím ptáci jen testují co je zralé, ale už mám připravené sáčky na hrozny. My zatím zobáme hlavně Nero, Kišmiš Lučistyj a Timur.
Bifteková rajčata, 2.9.2014 Obsahuje fotku
Zítra se chystám sklidit Dvoubarevné. Letos narůstá do pěkné velikosti i na 6 vijanu od země. U těchto velkých odrůd to nebývá obvyklé. Letos se rajčatům opravdu daří, zatím ani žádná plíseň a sklízíme už od 20. června. Snad to ještě do konce září... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 1.9.2014
Nádherné!!
Poradí mi někdo?, 21.1.2008
Potřebovala bych poradit. Chci si osázet část zahrady ale nevim jak nejlépe odstranit z povrchu trávu jde o větší část zahrady jestli je ke koupi nějaké nářadí a také jestli někdo máte zkušenosti s mulčovací geotextilií popřípadě jakou doporučujete.
Roubování třešně, 21.1.2008
Dobrý den hledám kontakt na osobu která by mi naroubovala třešeň v okolí Říčan u Prahy. Nemám s tím žádné zkušenosti. Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika