Příspěvky uživatele - 221.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vydatná lokální líheň klíšťat, 8.10.2016
Pomůžou jedině mravenci, ti velcí lesní.My bydlme u lesa kde je několik mravenišť a na ovci sem klíště ještě neviděl.Na psu nebo kočce zřídkakdy.Sice kvůli nim nemůžu otrhat ani třešně protože jich tam lozí po stromě a chovají mšice tisíce ale co... celý příspěvek >
Jak rychle roste potěr Karásků?, 4.8.2014
Taky sem řešil problém čím krmit malé rybky a nakonec jsem skončil v akvaristice.Tam něco mít určitě budou.
Krmení pro malé líny, 7.7.2014
já bych si je i vypěstoval ale nevím jak ani kde seženu násadu.
Krmení pro malé líny, 4.7.2014
Poradí mi někdo kde mám shánět nebo vypěstovat živé krmení pro líny velké asi 6cm.Suché jim moc nejede ale když jim hodím nachytané menší žížaly tak po tom jdou jak piraně.Jenomže jich moc není a oni mají pořád hlad.
Ovce nakrytá otcem, 26.6.2014
To chce klid, to se neděje jen u zvířat ale i u jistých skpin lidí.Akorát se to pro příště musí nějak pořešit.
Jezírko a krtci, 19.8.2013
No letos už to stejně nestihnu, tak zkusím udělat aspň ňáké menší aspoň půl metru hluboké jezírko.Dám folii a pod to koberec, vzimě ho vypustím oddělám folii a uvidím jestli tam ty díry v zemi budou.a v koberci a folii.
Jezírko a krtci, 18.8.2013
Ono totiž přes léto tam jsou jenom díry do země které někam vedou.A těch chodbiček tam bude asi hodně, páč těch děr je tam hafo a jde cítit při chůzi jak se to trochu propadá do země.Ale přez zimu se tam dycky udělá hafa krtinců takže tam bude i... celý příspěvek >
Jezírko a krtci, 16.8.2013
Poradí mi někdo jak mám na zahradě udělat jezírko když celá zahrada je provrtaná chodbičkama od hrabošů?Bojím se že by provrtali i tu geotextilii a folii.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika