Příspěvky uživatele - 52.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pivoňka - kvetení, 2.5.2008
Pivonka nekvete, jestlize ma hlizy po presazeni prilis hluboko, dodrzte radu ktera byla vyse o vyse zeminy nad hlizami a bude kvest hned pristi rok.
výsadba, 13.3.2008
Právě teď jsem ji vysadil na severozápadní štít budovy, znamená to,že nepokvete, nebo i zahyne?
praskání rajčat Start F1, 18.2.2008
Taky již leta preferuju Start F1 pro velmi dobré chuťové vlastnosti, ale s praskánim má skutečně problémy. Po vyzkoušení nové odrůdy Parto F1 mohu jen doporučit. Chut výborná a nepraská ani po déletrvajících deštích!
okurky, 18.2.2008
U skleníkových okurek při vertikálnim vedeni je na každém bočním výhonu zaštipuju za druhým květem, při sponu sazenic 80 cm.
Rozlišení nemoci kůry jabloně, 6.2.2008 Obsahuje fotku
Po odříznutí větší větve se mi objevila nějaká choroba, která se šíří i na ostatní větve a stromy. Pod kúrou se rozpadá tkanivo a posléze i kůra na povrchuPostupně se rozšíří kolem celého kmenu. Většinou se šíří na řezech větví. Zatím se to vyskytuje... celý příspěvek >
Tabák, 17.5.2007
Podívejte se na http://www.mvcr.cz/souteze/2006/prezentace/vales/web/pest_tab.html
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika