Příspěvky uživatele - 217.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 26.1.2015 Obsahuje fotku
Jestli máte možnost a chuť zkuste dovézt z Německa nebo Polska velkoplodé trnky Nittel a Merzig. Hledejte jako: Prunus spinosa, Schlehe, Śliwa tarnina. * Velkoplodé šípky se dají sehnat i u nás. At́ je z toho plotu taky nějaký užitek. * Z... celý příspěvek >
Nějaké zkušenosti s m-tronic u křovinořezu Stihl?, 2.6.2014
Vpodstatě je to chytrý sytič, který pozná jestli ho stroj potřebuje nebo ne a ohlídá si optimální směs při postupném zanášení vzduchového filtru, který se nečistí, jen mění, mě vydrží sezónu-to je cca 6ha travnatých ploch, v lese to bude déle.
Křovinořez na kolech, 2.6.2014
Ještě dodám-měli jsme něco podobného, ale vespodu byly dvě kudly, záběr tak 25cm, furt se s tím jezdilo jak když se uspává dítě v kočárku, a to jen po rovině, bylo to strašně neefektivní, navíc pochybuju, že tam je kvalitní automatické podávání... celý příspěvek >
Křovinořez na kolech, 2.6.2014
Pokud se na svah vyškrábe se zádovým křoviňákem, nebo bude furt něco tlačit před sebou, nezvládl by to vari-hurikane se šípovýma kolama, nízkým těžištěm a dvěma rychlostmi pojezdu, tuším,že označení je 530.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika