Příspěvky uživatele - 30.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS 420 SC x Stihl MS 211 x Husqvarna 440, 18.5.2015
Protože si nechci zbytečně zasvinit zahradu používám výhradně bio olej více než 5 let. Nejdéle jsme jej v pile měl rok. A naprosto bez jakýchkoliv problémů. Doporučuji jej vždy dolít vrchovatě aby bylo v nádrži minimum vzduchu (zamezí se oxidaci). Na... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 20.10.2014
Mrzet vás to nemusí. Mohlo by to mrzet kantory ze základek. Když někdo napíše, že poryje jeden ar za hoďku, tak je určitě něco v nepořádku. Když by se někdo chtěl zeptat proč, bude moje odpověď - přečíst celou diskusi!!
Česnek z hypermarketu k sázení?, 10.12.2013
Paní Renato, jak jste přišla na to, že si háďátkem napadeným česnekem zamoříte zahradu. Ten je v době výsadby již nepoužitelný. Můžete si zavléci jinou hrůzu, kterou může mít i certifikovaný česnek.
DSK317 - repase, 10.11.2013
Bodem 1) myslíte co? K bodu 3), každý si může hravě zjistit, ke kterému příspěvku patří příslušná reakce - klikněte si na „předchozí píspěvek“.
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 1.9.2013
Na tu narážku jste si nahrál sám. To seno se do údolí dopravovalo jinou technologií. Kosíme doma a chceme mít vercajk, kterým by to šlo - a o tom to tady je.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika