Příspěvky uživatele - 70.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mušky, 29.2.2008
Dobrý den, mám také dobrou zkušenost se žlutými šipkami. Vždy koupím i dvě balení a dávám ob květináč. Na nějaký čas to zabere.
Dichondra - přezimování, 3.12.2007
Děkuji moc za radu. Ostříhám ji.
Dichondra - přezimování, 30.11.2007
Pane Špaček, děkuji moc za radu, jen se chci ještě zeptat, jestli ji mám zastřihnout už teď, když má nasazeno na květy nebo mám počkat. Mám ji ve světlé místnosti, kde je kolem 20 stupňů. Chladnější místnost k dispozici nemám.
Dichondra - přezimování, 29.11.2007
Máte prosím někdo zkušenosti s přezimováním dichondry neboli stříbrného deště? Pěstuji ji prvním rokem a zatím vypadá stále pěkně, dokonce nasazuje na květy. Za radu moc děkuji.
dichondra přezimování, 23.11.2007
Máte někdo prosím zkušenost s přezimováním dichondry neboli stříbrného deště? Mám jej prvním rokem a zatím se mu daří. Vyčetla jsem, že je to trvalka, tak bych potřebovala poradit, co s ní. Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika