Příspěvky uživatele - 234.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za škůdce u hrušně?, 7.10.2012
Jalovce byste musel stříkat v okruhu několika set metrů a musel byste se trefit do správného období, jdy je rez na jalovcích fungicidem zničitelná. To je efektivnější dvakrát, třikrát postříkat vlastní hrušeň (také ve správnou dobu)  a se... celý příspěvek >
Co je to za škůdce u hrušně?, 7.10.2012
Hrušeň je napadána rzí každoročně - vždy nové napadení. Zdroj infekce není v hrušni jednou provždy (třeba jako virus šarky u švestek). Pokud byste tuto hrušeň vykácel a vysadil novou, budete se rzí úplně nastejno, jak jste doteka. Josef.
Co je tohle za rostlinu?, 7.10.2012
Slézovitost byla jasná. Už jsem si jen pro jistotu ověřil, že proskurník vypadá trochu jinak. A mezi googlovými obrázky slézů jsem vyhledal ty, které byly nejpodobnější (květy, dělené listy). Z hlavy bych to "nedal". (Ještě třeba mi není jasný rozdíl... celý příspěvek >
Co je tohle za rostlinu?, 7.10.2012
Proskurník to nebude. Nemá tak dvojlaločné korunní plátky, ale jakssi "kulatější". Podle mého názoru to bude sléz pižmový - Malva moschata. Rozhodně něco slézovitého, nikoli ostrožka ani kakost. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika