Příspěvky uživatele - 5.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s kvetoucím plevelem?, 14.7.2013
Kvitnúcu burinu môžete dať na kompost, nebezpečné pre kompost sú dozreté semená, najlepšie je vytiahnúť burinu, kým tie semená celkom nedozrejú. Kvety aj nedozreté semená v komposte stlejú tak, ako ostatné časti rastliny a premenia sa na kompost.
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 8.5.2013
Cibuľu zo semana si občas vysievam aj ja. Ak vysievam skoro na jar, nie príliš husto, počas vegetácie ju popreťahujem tak, že pekné čerstvo vyrastené rastlinky zberám počas roka ako chutnú lahôdkovú zeleninu, ostatné nechám dorásť, ak zvyšné majú... celý příspěvek >
Jahody - přesazení a plození, 14.8.2012
Je to správne, ak sa mení poloha záhonu po troch rokoch, ale mne to tež nevyhovuje. Takže ja to robím tak, že omladzujem sadbu priebežne na starom stanovišti. Po odrodení jahôd v priebehu leta nechám zakoreniť mladé poplazy na mieste, kde som... celý příspěvek >
Bazalka ide do kvetu, 9.8.2012
Kvety bazalky treba pravidelne, najlepšie ešte pred rozkvitnutím vyštikovať, potom bude bazalka pekná, zelená, až do jesene. Ak zakvitne, postupne listy oschnú. Mám to vyskúšané.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika