Příspěvky uživatele - 220.172

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Polní plevel v trávníku, 5.6.2012
Proč by to mělo být obtížné? Je to jen jednoletý plevel. Nízké sekání nejspíše nesnese a postupně, jak se trávník bude zapojovat, Vám z trávníku sám vymizí. V dalších letech už nebude mít tendenci růst (pokud v trávníku nebudou holá... celý příspěvek >
Okrasný kaštánek, 5.6.2012
Myslím, že se o svůj skočec zatím nemusíte moc obávat. Nejstarší, zastíněné listy rostlina časem shazuje. Možná by chtěl větší květináč, více světla... ideálně vysadit jako solitéru do záhonu. Josef.
Co je to za rostlinu?, 5.6.2012
Když mně se ten překlad tak líbil :-) A bylo jasné, že dříve či později někdo správný název dodá a tak sem jen doplním název český: protažitka oranžová. Také údaj o osmimetrových šlahounech jsem nechtěl nechat bez povšimnutí. Josef.
Polní plevel v trávníku, 5.6.2012
Je to penízek rolní. Josef.
Co je to prosim za kvetinu?, 5.6.2012
Jenom opravím drobnou nepřesnost v mičurincově určení: není to Kniphophia; správné rodové jméno zní Kniphofia - podle profesora Kniphofa, německého botanika 1704 -1763... (viz wikipedia apod.) Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika