Příspěvky uživatele - 225.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kosačka Jonsered LM 2152 CMDA?, 10.7.2013
Naprostý čínský zmetek
Poznáte druh palmy?, 22.5.2013
Zkuste ještě detail kmene ale myslím si, tak na 95%, že se jedná o Trachycarpus fortunei, který ale díky nedostatku světla v zimě a dostatku tepla, je poněkud vytažený, oproti normálnímu růstu.
Rhamnus frangula - onemocnění listů, 22.5.2013 Obsahuje fotku
a eště jedna fotečka
Rhamnus frangula - onemocnění listů, 22.5.2013 Obsahuje fotku
Na listech Rhamnus frangula Fine Line se objevily žluté "fleky" a deformace, poradí někdo co s tím? Děkuji. 
Ambroň zmrzl, 10.5.2012
Na téma případné reklamace jsme se bavil s nezaujatým prodejcem a ten tvrdil, že nelze dohledat podle jakých právních norem postupovat při případné reklamci živých rostlin. Docela by mne zajímal názor právně vzdělaných odborníků. Ozve se někdo?
Javor dlanitolistý, 9.5.2012
Zkuste si vygooglit acer palmatum Shaina, menší vzrůst, klasický "palmatum" červený list. Ze žlutolistých bych si dovolil doporučit tak maximálně acer palmatum Jordan, který snese hodně slunce ale třeba Orange Dream naše letní slunce spolehlivě... celý příspěvek >
Ambroň zmrzl, 9.5.2012
Mám kultivar Gum Ball a každozimně mu odejde skoro celá koruna. Něco sice pak znova naroste, ale o krásné a kulaté koruně se nedá mluvit.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika