Příspěvky uživatele - 84.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Urceni okrasneho kere, 20.3.2012 Obsahuje fotku
A jeste pripojim tu zminovanou aucubu japonicu.
Urceni okrasneho kere, 20.3.2012 Obsahuje fotku
Takze mi to nedalo, vratila jsem se do parku a vyfotila jsem cely ker.O kus dal byla i zminovana Aucuba, takze jsem pobihala od kere ke keri a pravdepodobne i ten muj ker bude od tohoto druhu, ale jiny kultivar.Listky jsou si velmi podobne a i... celý příspěvek >
Urceni okrasneho kere, 19.3.2012 Obsahuje fotku
Jeste k te cesmine.Jeste prilozim jedno sve foto.Na jinych obrazcich jsou plody cesminie dost u vetvicek a tento je ma na delsich stoncich v malem poctu.
Urceni okrasneho kere, 19.3.2012
Uz mne to take napadlo.V parku jsou bohuzel cesminy jiz dosti vzrostle a tohle byl serezany ker, tak jsem si myslela ze to bude i neco jineho.Bohuzel jsem na takovouhle jeste nikde nenarazila, ale na jine druhy cesmin jiz ano.Kazdopadne dekuji.
Urceni okrasneho kere, 19.3.2012 Obsahuje fotku
Dobry vecer, rad bych vas timto pozadala o pomoc s urcenim nazvu okrasneho kere.Tuto vetvicku jsem si utrhla v parku, ale podotykam, zde v Liverpoolu, v Anglii.Takze vubec nevim, zda-li je tento ker stale zeleny a zda se pestuje i u nas v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika