Příspěvky uživatele - 85.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 18.5.2011 Obsahuje fotku
a další
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 18.5.2011 Obsahuje fotku
a ještě další obrázek
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 18.5.2011 Obsahuje fotku
Koukám, že pán je odborník :-) Vámi popisovaná záležitost je hydrostatická převodovka. V připojeném souboru jsou vidět střeva variátoru Honda. Myslím si, že by bylo fér si nejdříve zjistit informace a ne se jenom domýšlet... nemyslíte.
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 16.5.2011
Konstrukce variátoru - respektive sekačky s variabilní změnou rychlosti Honda - je prostý - jedná se o kuželový kapalinový variátor, nebo lépe hydrodynamický měnič otáček - prosté a vysoce efektivní. Žádný prokluz řemene
Hydropřevodovka po zahřátí nejede, 28.4.2011
Dá, pouze jediné a to odvézt do servisu a vyměnit hlavní komponenty převodovky - jsou poškozené kluzné plochy čerpadla nebo hydromotoru a po zahřátí oleje dojde k jeho unikání přes nerovnosti. V extrémním případě je to pak na novou převodovku.
Honda GCV160 houpe motor, 24.3.2011
jistotou na 100% bude problém v zaneseném karburátoru a především v obvodu zakončeném zaplombovaným šroubkem bohatosti směsi. V takovémto případě to chce jediné, hurá do servisu kde mají ultrazvuk. Ale bacha pořád jsou ještě dárečci kteří mají... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika