Příspěvky uživatele - 2.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč rezne Picea glauca conica, 16.6.2012
Přesně tak, vypadá to jako napadené sviluškou. Totéž udělal i můj smrček a hned jsem použila Svilustop. Sleduji ho každý den a hnědé jehlice překryly nové mladé pěkně zelené. Takže asi zabral. Chystám se ještě jednou postřik zopakovat.
Bílé polštářky na cypřišku, 10.6.2012
Děkuji za odpovědi, ale myslím, že svilušky to asi nebudou, protože ty už poznám. Může to být příčinou postupného schnutí cypřiše?
Bílé polštářky na cypřišku, 9.6.2012
Dobrý den, na cypřišku jsem při jeho likvidaci našla asi centimetrové jakoby bílé vatové polštářky. Neví někdo, co to je? Cypřišek mi uschnul. Děkuji za rady.
Škůdci na meruňce, 22.5.2012
Dobrý den, na mladých listech meruňky jsem našla zřejmě mšice a lístky jsou trochu lepkavé. Můžu ji postříkat přípravkem Decis? Děkuji všem za odpovědi.
Co je s tím cypřišem?, 22.5.2012 Obsahuje fotku
Mám 5-leté cypřišky lawsonovy a každý rok jich několik uschne stejným způsobem. Nejprve 1 větev změní barvu a postupně odejde celý. Na ostatních částech rostliny jsou vidět zdravé přírustky. Zalévám hořkou solí, provedla jsem postřik proti houbovým... celý příspěvek >
Hnojení habru, 23.10.2011
Děkuji za odpověď, ale moc tomu nerozumím. Chtěla jsem dát nějakou výživu při výsadbě. Prý na podzim se má dávat hodně draslíku. Chci mít jistotu, že se mi habry přijmou. Takže myslíte, že draselná sůl není vhodná?
Hnojení habru, 22.10.2011
Dobrý den, chystám se sadit plot z habrů. Můžu do hlíny přidat draselnou sůl nebo raději jiné hnojivo. Díky za rady.
Kdy ošetřit meruňku?, 1.10.2011
Děkuji za radu. To je to, co mne zajímalo.
Kdy ošetřit meruňku?, 1.10.2011
Nepozoruji na ní nic špatného, ale myslela jsem nějaký postřik preventivně.
Kdy ošetřit meruňku?, 28.9.2011
Dobrý den, potřebuju poradit, kdy je vhodná doba k použití postřiku na meruňku a jaký doporučujete? Teprve začínám s pěstováním. Děkuji za rady.
Proč už teď žloutne lyriodendron?, 8.8.2011
Děkuji za rady. Uvažujeme, jestli by nebylo lepší strom přesadit na jiné nezamokřené stanoviště. Doporučené přípravky ale určitě zakoupím.
Thuja - smaragd, 7.8.2011 Obsahuje fotku
Na tůjích Smaragd najednou rezaví skoro všechny větve převážne odspodu. Nahoře jsou stromky ještě zelené. Tůje jsme koupili od zahradníka 1,5m vysoké na podzim s kořenovým balem. Je možné, že se za půl roku vůbec nepřijaly? V zimě byly krásně zelené.... celý příspěvek >
Proč už teď žloutne lyriodendron?, 6.8.2011 Obsahuje fotku
Je možné, že žloutnutí způsobilo mokro na zahradě. Letošní deště nám proměnily zahradu v močály.  Myslíte si, že se dá strom zachránit? A pokud opadne celý, obrazí znovu na jaře? Přikládám fotky.
Proč už teď žloutne lyriodendron?, 5.8.2011
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme si asi 2m vysoký lyriodendron v kontejneru. Je to asi 2 měsíce, co je zasazený. Celou dobu se zdál v pořádku, až teď mu odspodu začaly žloutnout a opadávat listy. Čím to může být? Neradi bychom o něj přišli.... celý příspěvek >
Zelení pavoučci, 7.6.2011
Dobrý den, na tůjích a cypřiškách občas najdu zeleného pavoučka. Neví někdo, o co se jedná a jestli nemůže rostlinám uškodit?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika