Příspěvky uživatele - 2.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co chybí těm cypřiškům?, 7.6.2011
Já měla těch cypřišů 44. Za 3 roky vyrostly do 2 metrů a teď postupně odchází Dnes jsem je postříkala přípravkem Zato a jsem zvědavá, jestli jich aspoň 10 zachráním, které nejsou poškozené. Na holá místa jsem doplnila tuje Smaragd. Prý jsou... celý příspěvek >
Co chybí těm cypřiškům?, 7.6.2011
Zkoušela jsem postřik proti houbovým chorobám a hořkou solí. Zkusím ještě to, co mi radíte. Děkuji.
Co chybí těm cypřiškům?, 4.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, cypřišky rostly 3 roky. Každý rok po zimě jich několik uschne, přitom je zalévám. Posílám foto, jak usychají. Vždy nějaká větev uschne a ostatní jsou zdravé. Po vykopání těch suchých jsem našla cestičky, které vedou ke kořenům. Krtky na... celý příspěvek >
Línání psa, 4.6.2011
Dobrý den, máme ročního bílého švýcarského ovčáka. Asi měsíc líná tak, že máme na zahradě bílo. Vím, že když se oteplí, psi línají, ale tak dlouho a hodně? Nemá na to vliv třeba strava? Děkuji za rady.
Bílá rasa a krmivo, 16.5.2011
Vaše fenka je nádherná. Jsem ráda, že se zas někdo přidal ke žloutnutí srsti. Zrovna jsme změnili krmivo, protože náš pes už má rok. Zkoušíme Beneful od Puriny asi 2 měsíce a zatím nežloutne. Čumáček mu opět krásně zčernal. Přesně, jak píšete, je... celý příspěvek >
Odnaučení kňučení, 10.4.2011
Zkuste dát do pelíšku tikající budík třeba pod polštář. Má napodobit tlukot matčina srdce.
Jak naučit štěně do boudy, 28.1.2011
Dávejte štěňátku krmení do boudy. Nejdříve tam buďte s ním a později zkuste na chvilku odejít. Měli jsme stejný problém. Teď má náš BŠO 10 měsíců a do kotce jde na povel domů. Mám pro něj něco dobrého, ale dám mu to až v kotci. Někdy jde sám, ikdyž... celý příspěvek >
Bílá rasa a krmivo, 16.1.2011
Dobrý den, už jsme uvažovali, kde jsme udělali chybu, že mu najednou čumák zrůžověl. Budu Vám tedy věřit a doufat, že na jaře zase zčerná. Má 10 měsíců a je krásně bílý. Třeba je jednou dáme dohromady. Děkuji za dobrou zprávu!
Růžový čenich, 14.1.2011
Dobrý den, náš BŠO měl černý čumáček, jak má správně mít, ale najednou mu začal růžovět. Je mu 10 měsíců. Stravu jsme nezměnili. Neví někdo, čím to může být? Děkuji za reakce.
Bílá rasa a krmivo, 9.1.2011
Dobrý den, konečně se našel rozumný člověk, který o psech něco ví. Moc Vám děkuji za příspěvek a radu. Právě jsem zjistila, že náš 10-měsíční ŠBO má růžové fleky na čumáku. Dosud jsme krmili K 9. Asi změníme krmivo. Děkuji za doporučené značky.
Vhodnost lidských léků pro psy, 28.11.2010
Veterinářka tvrdí, že našeho švýcarského ovčáka bolí dlouhé kosti, protože strašně rychle vyrostl. O kloubech se nezmínila.  V 8 měsících váží 40 kg. Mám se bát nějaké dědičné nemoci?
Příjem tekutin v zimě?, 28.11.2010
Dobrý den, chci se zeptat, jak vyřešit pití psa v zimě, když mu v kotci voda mrzne. Stane se, že je dopoledne v kotci a my mu vodu vyměníme až odpoledne. Děkuji za reakce.
Vhodnost lidských léků pro psy, 25.11.2010
Děkuji za radu. To je pro mne novinka. Zeptám se na to v lékárně. Nikdy jsme psa neměli, takže se na všechno ptáme.
Bílá rasa a krmivo, 21.11.2010
Ptala jsem se hlavně proto, že některé granule obsahují hodně betakarotenu a pak pes žloutne. Na to mne upozornila jiná majitelka švýcarského ovčáka. Ale děkuji Vám za příspěvek.
Bílá rasa a krmivo, 15.11.2010
Dobrý den, chci se zeptat, jestli má nějaký majitel bílé rasy zkušenosti s různými druhy krmiv. Máme švýcarského bílého ovčáka. Majitelka jeho matky nám tvrdila, že nejvhodnější je K9, protože po ní nežloutne srst. Půl roku tedy má K9. Dívala jsem se... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika