Příspěvky uživatele - 129.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtrační komplet pro 10 000 l, 15.2.2009
ja by som odporucil aspon nejaky filter. Aj ked sme namali ryby v jazere, voda zelenala. skuste popozerat net, stacil by aj lacnejsi set
Likvidace řas v malém jezírku, 9.2.2009
Mame jazierko, v ktorom je cista voda..je vidiet az na dno -2m, ale na stenach jazera su zelene riasy, ktorych pribuda ak je teplejsie. Ako ich obmedzit aby ich tolko nebolo. Nebavi ma ich manualne vytahovat skoro kazdy den.V jazere su lekna a ryby.
Jezírko a elektrika, 8.2.2009
Odporucam kabel 3x2.5, to je standard na zasuvku. tiez by bolo potrebne istit isticom 16A s prudovym chranicom, kedze je to vonku.
Zakalená voda v jezírku, 8.2.2009
Este doplnim, hore sponimame rady, ktore su velmi dobre. lekna a ost. rasliny je najlepsie sadit do kvetinacov na vodne rasliny, oblozene vrecovinou, kde nasypete piesok, strk, prip raselinu, zasadite rastlinu, a vrch treba zasypat kamenmi aby ryby... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika