Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Abych upřesnil, první fotka je pařeník u mého známého, uvedené skrvny jsou pouze na několika plodech, většina ostatních je zdravá, říká že žádného slimáka tam neviděl.

Ta druhá paprika je z mého venkovního záhonku. Tam je to co se týče slimáků možné, byť tohle je spíše výjimečný kus ale nejspíš nejsou na vině jen oni, ale je fakt že letos se u mě až na výjimky žádným paprikám moc nedaří. Rostliny moc nerostou, spíše vůbec, spodní listy žloutnou a ty plody, pokud na některých rostlinách vůbec jsou, jsou strašně malé. Tento záhonek používám teprve druhým rokem, předtím tam byly x let tůje takže není vyloučeno že ta půda bude ještě trochu kyselá, zajímavé je pouze to že rajčatům které mám hned vedle to nevadí. Daleko líp se mi co se týče paprik daří s kozími rohy které jsem si dal do truhlíků na okno namísto muškátů, rostliny krásně velké že už pomalu nevidím z okna a papričky krásné.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika