Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Navazuji na svůj příspěvek ze dne 16.8.2014. Tento týden jsem dokončil zpracování kořeninové papriky.  Sběru bylo až 5 a hmotnost sklizených plodů byla 21,6 kg/5m2 Odrůda Kalocsai 801 byla o 2% úrodnější. Co se týče kvality tak Kalocsai 622 je na tom lépe. V porovnaní s Kalocsai 801 je mletá paprika tmavší,  výraznější vůně a také i chuť je sladší a aromatickejší.  Část papriky jsem zpracoval na pastu a větší polovinu na mletí. Po sběru jsem nechal plně zralé plody ještě na cca 3 týdny vyzrát, kvůli enzymatickým procesům, pro zvýšení barvy a chuti.  Hmotnost sušených paprik je 1,8 kg. Přibližně 1/4 jsem zatím nemlel kvůli zachování aroma.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika