Svestkovy kvas-rada



Hulvatek - (3) - 33.219 (?) 
19.10.2022 19:07, zobrazeno: 811x
Zdravim priznivce domaciho paleni. Mam dotaz, nejsem uplny zelenac, pokazdy postupuji stejne a kazdy rok z kvasu hezky nakapalo. Letos jsem se rozhodl pouzit kvasinky do 20% alkoholu kvuli vetsi vyteznosti, po spatnem lonskem roku, kdy jsem nemel ani svestku😭 Kvas jsem zalozil jako vzdy, rozmackal svestky, sud 60 l s vikem, zatizeny cihlou v chate, teplota 15 stupnu a pridal jsem kvasinky. Pri kontrole kvasu, hezky voni, porad pracuje, probublava, pri ochutnani prijemna chut, jeste nasladly a ted to ale! Ale na povrchu je jemny povlak asi plisne? Co s tim…vysledek tech pridanych kvasinek? Jsem trochu nestastny…jestli jsem to nepos… Diky za reakce a nazory.

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
host - 33.219 (?), 19.10.2022 19:33
Omlouvam se za spam, sebral jsem plisen a zmeril cukernatost, je na 3%. Kvas je tedy hotov a pojedu palit.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
Michal82 - (17) - 237.32 (?), 5.11.2022 13:57

dajte vediet vysledok, ako ste dopadol

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Úprava vody magnetickým polem12:13
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?10:37
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika