Obsah cukru při vypálení matoliny



martin17 - (1) - 38.5 (?) 
4.10.2014 12:49, zobrazeno: 3512x

Dobrý den, můžete mi někdo říct, jaký je správný čas na pálení matoliny? U švestek se hlídá cukr, pálí se až je kolem 2. U matoliny jsem se nikde nedočetl, kolik cukru by měla při pálení mít. Děkuji Martin

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
host - 49.210 (?), 5.10.2014 14:36

Obsahem cukru bych se neřídil, ale čajovou svíčkou danou do sudu - když nazhasne, tak ještě kvasí a když hoří, tak bych se pustil do pálení.

ps: pění! chtělo by to nějaký odpěňovač

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika