Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Protože se moje zkušenosti s přípravou kvasů dají spočítat na prstech 1 ruky, zeptám se na jinou věc a to ukončení kvašení. Mám jablka v místnosti s cca 16-17 st. C a objednán jsem na půlku ledna. Mám kvas přemístit do chladnější místnosti? Mohu si vybrat různé s teplotami kolem 15, 10 či sklep s 2-5 st. C. V současnosti uplynul asi měsíc od ukončení bouřlivého kvašení, kvas krásně voní kořalkou, deka čistá, nebublá nic. Zbytkový cukr nemám čím měřit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika