Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den

Na úvod, jsem naprostý amatér a letos jsem se poprvé pokusil o založení hruškového kvasu. Informace jsem se snažil získat z internetu, ale každý říká něco jiného, jak to tak bývá.. chtěl bych se ale zeptat, jak poznám, že je kvas v pořádku? A nebo že zoctovatěl? Dá se to nějak změřit?

Kvas je asi 14 dní starý, nedávali jsme ani cukr ani nic jiného, jen podrcené hrušky bez stopek, na povrchu se vytvořil hnědý koláč a pod ním to bublalo, po týdnu jsme to zamíchali a taky sud přesunuli do chladnějšího prostředí (tak 18-20°, do té doby byl v o kousek teplejším prostředí), pak už nic nedělali a sud byl zavřený. Teď je ale cítit nakysle a tak se bojím, že už to směřuje do octu.. PH jsme naměřili cca 3.

Díky moc!

Petr

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika