Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Čekal jsem že bude pálenka z durancií hnusná-smradlavá aromatická a odporně mandlově hořká, bude řezat po vyluhovaných jadýrkých. Ale výsledek je podezřele pitelný, takový jemný a vůně taková mdlá ažslabčí

Tomu moc nerozumím. Aromatickou pálenku, mandlově nahořklou po vyluhovaných jadýrkách, to je to, čeho chci u slivovic dosáhnout a co je taky oceňováno na degustacích.  Vůně mdlá až slabší je považována spíš za nedostatek - nedostatečně zralé plody, smíchání s jiným ovocem, přislazení.  Naředěním kvasu to není, odcezením pecek možná ano. I když já jsem pecky taky cedil a v destilátu jsou cítit tak akorát.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika