Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zkusit ochutnat namočený prst. Kvas by neměl být sladký. Pokud švestky (a hlavně pološvestky) pěkně kvasili, tak většinou je už vykvašeno.  Málokterý kvas sám od sebe přestane kvasit uprostřed procesu kvašení. To by musela proběhnout hodně velká změna podmínek. Na teplém místě kvas vykvasí i za 6 týdnů. Levné měřiče cukernatosti jsou hodně "orientační", ne každý s ním umí zacházet. S pozdravem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika