Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja myslim, ze je i chyba v hrubych kusech hrusek. Je mezi nimi obrovske mnozstvi vzduchu - idealni podminky pro krisotvorne kvasinky.

Pokud mate takovy kompot v celem obsahu sudu, tak z toho svetoborny vysledek nebude, jelikoz to muselo misty zahnivat.

Nejlepsi pro hrusky a jabka je srotak, vim, ze to jde i nakrouzlat, ale neni to ono.

Z fotek usuzuji, ze jak jste to tam naskladal, tak jste s tim nehybal v prubehu kvaseni, ze? Kdyz nema clovek srotak, tak to chce aspon S - sekac a kazdy den za zacatku sekat a tim i michat, nutno uvolnit co nejvice stavy v co mozna nejkratsim case.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika