Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Není to oblast mého zájmu, zkušenosti s pektolytickými enzymy nemám a ani mně nelákají.
*
Ale co znám moc dobře, to jsou návody výrobců a distributorů k použití kvasinek a živných solí. S tím bohaté zkušenosti mám. Podle jejích doporučení a návodů to nefunguje. Nebo jen náhodou, při velmi příznivých podmínkách a jen velmi zřídka.
Nevím, nechápu proč nejsou schopni napsat použitelný návod k úspěšné aplikaci jejích produktů.
*
Ale zpátky k těm pektolytickým enzymům. Distributoři doporučují jejích aplikaci už při drcení ovoce a varují před aplikací do kvasu společně s kvasinkami a živnou soli.
Nevím, netuším proč. Jak může něco takového těm enzymům ublížit?
Taky nevím jak podle jejich doporučení aplikovat enzymy už při drcení jak se všude uvádí a asi to jeden od druhého opisují.?
To se má ovoce před drcením polít roztokem s enzymy nebo je až aplikovat do sudu s drtí?
Ale jak je v té relativně suché "řezance", protože na takové se hlavně doporučují, je efektivně rozmíchat?
*
Ale jinak proti ním nic nemám. Zkvašovatelům jádrovinných drtí můžou být dobrým pomocníkem.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika