Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jednoznačně záleží na sklonu propojovací trubky!

Logicky, proč asi například všechny destil kotle mají velmi vypouklé zvony a některé i značně vysoké... protože už ony zvony-poklice velkou část výše vroucích par kondenzují!

A čím větší sklon a delší propojovací trubka, tím lepší pálenka! Zvláště při pomalém topení a dobrém odělení fakcí dle teplot par/stupnovitosti! Jen při konci pálení samozřejmě z absencí etanolových par, logicky dochází k vzestupu teplot a to i propojovací trubky, ale to už je úkol obsluhy oddělit konec.

Kdo někdy pálil v obyčejném hrnci s prakticky žádnou výškou a nepatrnou propojovací trubkou, jistě ví jaký je rozdíl v kvalitě!

Jinak na konec-Samozřejmě nejlepší na oddělení frakcí a velmi jemnou pálenku je jednoznačně přímá vysoká a úzká náplnová rektifikační kolona s doslova přímým zpětným regulovatelným tokem refluxu zpět do kolony...!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika