Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Broušením na brusce se ničí ostří. Pokud je nutné použít kotouč, tak pouze vlhčený.

Na rychlé přebroušení používám škrabku s vídiovým plátkem. Lehce se přetáhne ostří pod stejným úhlem, jako je z výroby. Dobrý je i trojúhelníkový karborundový brousek. Ten se samozřejmě používá zvlhčený. Horní čepel je možné vyndat a dobrousit na plochém brousku. Pokud je to ale určený na broušení roubovacího nože, můžete si ho nevhodně zkřivit.

Na kameni se brousí pouze horní čepel. Bruste z vnější staranu (krouživé pohyby na zvlhčeném kameni proti ostří). Je dobré, když zůstane zachováno i krátké ostří z vnitřní strany. To stačí jen lehce přejet. Pokud byste odebral z vnitřní strany ostří víc materiálu, než je nutné, znehodnotíte nůžky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika