Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak jsem neodolal a ten dvoučepelový zázrak, o němž se tu před nedávnem vedla bouřilvá diskuze včetně ruského videa, jsem si pořídil. Porovnal jsem je s větším počtem nůžek od různých firem. 
   Nůžkám nelze upřít jednu výhodu. Skutečně dokáží ustřihnout obrost těsně u kmínku, tedy nenechají sebemenší pahýly. Samozřejmě jen z jedné strany nůžek. Víc výhod jsem ale nenašel. Nástroj není nejlehčí, aretace palcem není zcela intuitivní - víc budou nůžky vyhovovat levákovi, plast rukojetí působí lacině.  Co vidím jako největší nedostatek - k přestřihnutí prutu je zapotřebí silnějšího stisku než u jedno a dvouřezných nůžek. Přitom jsem srovnával zcela nové Archmany s dlouho používanými nůžkami. A to neberu v úvahu, že u klasických nůžek můžeme výrazně usnadnit střih ohnutím řezaného výhonu. Ještě je třeba připomenout, že broušení čepelí možné je (doma bych to ale nezkoušel), ubroušení branží lze korigovat dorazovým šroubem.
  Zkusil jsem pro ilustraci ustřihout stejný prut třemi různými nůžkami: zmíněnými Archmany, dvousečnými Bahco a jednosečnými nejlevnějšími W-G. Rozdíl v otlačené kůře patrný není, pravda zatím neteče míza.
   Podrtženo, sečteno: poměr cena/výkon (nůžky stojí přes 1000 Kč) špatný. Za mě - nebrat. Zlaté žvejkačky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika