Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud bych si měl vybrat mezi teleskopiským a Xactem, tak neváhám a volím Xact. Teleskopická násada u rýče je marketingová záležitost a nikoliv ergonometrie. Pokud bude přítelkyně pracovat příležitostně s Vaším teleskopem, tak jej z úcty k Vám nebude přestavovat a naopak, pokud jej přesto přestaví, tak vy před prací nebudete kontrolovat, jestli se více neunavíte použtím nevhodné délky násady. Proto kupte Xact dlouhý a když si jej přítelkyně oblíbí, tak jí kupte Xact v její délce. Xact je jediný rýč, který je sériově na trhu a je vyráběn tvářením zatepla. Ostatní fiskarsy už jsou "také jen lisovsné" bez ohledu, jedná-li se o pobočný závod v polsku nebo pobočný závod v číně. Bahco s kovanými rýči bohužel ukončilo výrobu (pokud někdo prodá Bahco PG-6100, dejte mi zprávu do SZ).

Ad vytrhávač plevele, tak soused si jej koupil a teď mu leží v kůlně zatímco on má nákoleníky a ruční vypichoovák. Prý pracuje přesněji a šetrněji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika