Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

My do zelí dáváme jen kmín a sůl a někdy (když máme) tak jablka ze staletého stromu která jsou drobná, sladká a tvrdá. Stalo se nám jednou, že bylo zelí hodně štiplavé - bylo to ale zelím, které vyrostlo za sucha bylo hodně suché a tvrdé. Bylo štiplavé i syrové a i v čalamádě.

Považujeme za velmi důležité "šlapání". Při natlačení do zelňáku by mělo být tak natlačeno, že pustí vodu a je celé pod vodou bez bublin. Prakticky to provádíme tak, že si manželka vezme silné ponožky, na ně plastové pytlíky a po dávkách, kdy se přidá sůl, šlape ve velkém škopku až zelí zesklovatí a pustí vodu. Pak se přendává do zeláku, přidá kmín, kde ho natlačíme rukou.

F.O.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika