Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Asi nezkazila, jsou různé krajové zvyky cpát do zelí všchno možné. Kvašení trvá různě dlouho, vlastně stále. Pokud je zelí ve studeném sklepě, na začátku zimy se stabilizuje a je stále stejné. Na jaře se pak "probudí" a je kyselejší. Základní kysání bývá hotovo do měsíce podle teploty. Nesmíte být netrpělivá a chtít hned vše vyhodit. Pokud nemá vyloženě špatnou chuť, nechte je být. Čerstvě vykysané zelí mívá štiplavou příchuť - podobné jako syrové zelí. Upozorňuju na NUTNOST zamezit přístup vzduchu po vykvašení!!!  Stále vodu ve žlábku zeláku!.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika