Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vloni jsem dělal zelí poprvé dle tohoto původně maďarského receptu a musím říct, že nemá chybu. Kysané zelí, které vyrábí paní od níž mám recept, je vyhlášené! Hlavně použít kruhárenské zelí které nezměkne(ranné se nehodí). Vše promíchám ve vaničce a pak nacpu do soudku... 

30 kg zelí
0,5 kg soli
1 balení kmínu
1 balení nového koření
1 balení celého pepře
koření nahoře promíchat
1 balení bobkového listu - přidat až nakonec
3 kg cibule

do spodu, doprostřed a navrch dát kopr a křen
nevylévat vodu, vršek zatížit.

Zdraví Majk

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika