Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No jo, tak si to nastudujte raději ještě jednou. Ostatní nechcet žrát jejich plesnivé bylinky z kauflandu nebo plesnivé sýry nebo na co mají chuť. Nikomu tím neškodí. A potraviny jsou navíc poměrně přísně hlídaná kmodita tak bych se tho zas tolik nebál.

Minerálním olejem život nevyhubíte. Ale nechápu, proč jste za to na sebe ještě hrdý. To že jinde se dějí větší prasárny, jiní znečišťují více než vy, ta je pramalý důvod. Ono se taky jinde umírá nebo zabíjí více než u nás. A když se to děje jinde a víc než u nás tak co? Tak nevadí tu a tam někoho picnout? Když mi pije krev? Ukazovat na jiné prasárny les nevyčistí. Rozhodně bych se tím olejem alespoň veřejně nechlubil. Možná že ten trouba a trotl co jen dřepí u počítače má větší vzdělání než vy. Možná že takovou pilu dokonce vymyslel. A možná že se taky dožije většího věku nejen díky lepší životosprávě ale i zdravějšímu prostředí. Tak mu to dopřejte a mu před očima rudým hadrem. Koneckonců i mě to to taky vadí. Nechtěl bych vás za souseda. Stejně jako nechci bydlet vedel skládky nebo mít na zahradě vyřazené dřevěné železniční pražce s karbolkou. Olej je proti tomu prkotina.

P.S.: Odpadky samozřejmě také třídím. A učím to i své děti. Stejně jako je učím že po sobě nemají nechávat nic v lese a uklízet. Jestli má nějaký faktický kladný efekt, to netuším. Ale věřím, že pokud ne dnes tak jednou určitě to mít bude. A rozhodně v tom nevidím nic špatného. Když nic jiného tak alespoň tříděním ušetřím za popelnice...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika