Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já nemám sice 4720SC, ale 420C. Myslím si, ale, že to je stejné. Pokusím se vysvětlit jak to je. Ovládací páčka má 3 polohy. Poloha základní -označená ON, kdy je plyn na volnoběh a sepnuto zapalování. Při vypínání, pokud se stiske doů směrem ke stop, se zapalování vypne, ale páčka skočí zpět do polohy ON. Další poloha je STOP, kdy se musí páčka přestavit dolů a to dost hodně, kde zůstane zaaretována. Ta páčka se skoro schová v dolní krají poloze u okraje krytu. V této poloze je zapalování vypnuto.

Když se dá páčka nahoru škrtící klapka se uzavře. Při přestavění páčky do stření polohy (ON), zůstane klapka v poloze "půlplyn". Z této polohy se vrátí do polohy volnoběh krátkým stisknutím plynu.

Myslím že vy máte páčku v poloze ON. Jen jste nezjistil, jak hodně musíte přestavit páčku, aby zůstala v poloze STOP. Umístění obrázků přesně neodpovídá skutečné poloze páčky.

FO

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika