Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane nemôžem napísať čo si o Vás myslím.Nechce sa mi hľadať slová ktoré by popísali to čo si myslím o vašich vedomostiach ohľadom tejto techniky.

Len tak z brucha:

Takže vy ste netvrdil že 171 až 211 sú čínske zmätky-

Stará řada MS 180,210, 230, 251 je zmíněna záměrně, protože to byl Stihl ještě Stihl a ne ošizená čína s nápisem Stihl. Jelikož už se neprodávají, proto ani jedna z nich nebyla vybrána a doporučena ke koupi.

Za druhe  - neviem ako mohlo takému veľkému odborníkovi ako ste vy uniknúť že 181 má spoločné z 018 a 180 akurát reznú súpravu.To znamená že má rovnakú lištu a reťaz.Ináč všetky ostatné diely sú uplne iné a aj logika stroja je iná.

Za tretie - o tom čo sa vyrába v číne od stihla je škoda diskutovať.Neviete to ani vy a ani ja.Vtomto prípade verím že máte úsudok, ale či zdravý v tom mám isté pochybnosti.

 Skúste si predstaviť asi toto - Čína a len krajiny ktoré s čínou priamo susedia predstavujú asi polovicu populácie celého sveta.Len čína samotná má asi 3 alebo 4x viacej ľudí ako európa komplet. Čiže taká jedna fabrika spokojne umiestni celú svoju výrobu v číne a "blízkom" okolí.Netvrdím že sa tu neobjaví niečo z tej fabriky ale jedná sa o okrajové záležitosti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika