Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Je neuvěřitelné, jak vás na školení zmasírovali.
1) Stihl MS 171 je samozřejmě výrobek Stihl, tvrdím snad někde, že je to výrobek někoho jiného??? Uměle se snažíte vyvolávat rozepři.
Stihl má výrobní závody:
Waiblingen Německo
Brazílie
USA
Čína
Švýcarsko - řetězy
Masáž jak je vidět zabrala, Stihl není největší výrobce, tím je Husqvarna,  která má 9 výrobních závodů a to nepočítám značky které koupila jako např. Diamant Boart, Flymo, Gardena, Jonsered, Klippo, McCulloch, PoulanPro, WEEDEATER atd.
Stihl na druhou stranu taky koupil např. výrobce karburátorů, což zrovna moc nezapadá do vašeho tvrzení, že si Stihl všechny komponenty vyrábí sám, kdyby tomu tak bylo, na kurburátoru by byl nápis Stihl a ne Zama.
Mimochodem na počet zaměstnanců je Stihl také druhý
(údaje z roku 2013)
Stihl         - 12338
Husqvarna - 14156
no a pro pořádek příjem
Stihl         - 2814 miliónů €
Husqvarna - 3238 miliónů €
Co se týče řetězů, pochybuji, že si Stihl postavil slévárny a vysoké pece, co jim dojde za materiál z toho vyrábí, takže když mluvím o tom, že si Stihl nechává dělat řetězy, myslím tím materiál na výrobu, protože o tom je kvalita řetězů, ne o snýtování článků.

2) Za ten obrázek jsem se už omluvil Janimu, nepřikládal jsem tomu význam, nebazíruju nad blbostma, 170 nebo 171 u mě to jsou obojí nejlevnější shitky, které nestojí za pozornost, tím se nechci dotknout Stihlu u jiné značky to posuzuju stejně.  Co se týče výstupní kontroly, jak jsem to tu už psal, vím o tom své, brát vám váš názor nebudu, ale nesouhlasím. Němci a hlavně Japonci mají už vsugerenovaný smysl pro preciznost, kontrola pomůže hodně, ale není všespásná a všezachraňující. Jen v naší firmě, jiná pobočka, jiná lokalita a je tam percentuelní rozdíl zmetků. 

3)U 170 vs. 171 se vztekáte, že jsem spletl označení a teď se zase mýlím a 180 je totéž co 181, tak si vyberte!!!
231 je nástupce 230 a 251 je nástupce 250, tak to jsem vůbec netušil, díky za info, já myslel, že jsou to nástupci křovinořezů.
O té tradiční spolehlivosti jsem také přesvědčen, dokonce se můžete přijít podívat, ještě mám skvrnu od oleje na podlaze v garáži.
Stihlu jak jsem zde doložil, nasypal půl miliardy do rozšíření závodu v číně, to není lež, ale fakt. Myslíte si, že všechno co se tam vyrobí, končí pouze na východě? Nevím a nemůžu doložit, co se tam vyrábí a kam se to vyváží, ale přijde mi divné, že by Stihl nevyužil levnou pracovní sílu i pro ostatní trhy, když jak tvrdíte kvalita bude stejná.
O tom kdo co od koho přebírá můžeme vést debatu, ale co se týče patentů což je jasný ukazatel, prvenství drží Zenoah a Huska o moc nezaostává, takže s tím přebíráním konstrukčních řešení bych s tím mlácením se v prsa mírně přibrzdil. 
Napřed bych si zametl před svým prahem. O protimluvech jsem vám napsal své, viz 170-171 tak a následně 180-181 úplně naopak.

Jak vy říkáte "kryty", jsou neméně důležité jako motor, každá pila má například jinak řešené antivibrační prvky, nejsou to jen kryty s motorem a držadly, ale komplexní řešení, ze kterého teprve vyjde finální produkt. Najděte mi jinou pilu na trhu, která se může rovnat výkon/váha s japonskýma pilama jako například:
Tanaka 4501 ze které Husqvarna 543XP vzešla (stejný základ X-torg motor).
Zenoah G2000T,  tak bych mohl jmenovat mnohé další.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika