Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mýlíte se. Stihl MS 180 v prodeji je. Po nezbytných úpravách motoru, to znamená přechodu na 2MIX, je znovu zpět. Dále MS 230 a 250 má nástupce a to MS 231 a 251. U obou pil se dá jednoznačně konstatovat že se jedná o důstojné nástupce obou modelů s tradiční spolehlivostí produktů firmy Stihl. A vyrobeny jsou v hlavním výrobním závodě ve Waiblingenu a to je prostě fakt. Takže nerozumím co koho vede ke lžím o Číňe a pod. Že by závist? Stihl je totiš statisticky podtrženo, jedna z mála firem v oboru která která si i přes obecné tlaky na snižování výrobních nákladů, dál drží svou kvalitativní linii. O tom že konstrukční řešení Stihl přebírají všichni ti co chtějí alespoň trochu něco znamenat nemluvě.

Dále my trochu nesedí pár protimluvů. Když nejpve napíši: Japonci nejen, že tyto malé pilky umí, ale umí sakra dobře. A hned na to: Husqvarna dodá špičkové X-torg motory(2MIX) a japonci dobastlí zbytek. Takže z toho vyplívá, že přestože pily údajně umí, tak kdyby nebylo podstatné části pily od Husqvarny- ona pila je totiž v podstatě motor s držadly a kryty, nic víc nic míň, byly by tyto pily zbastlené celé?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika