Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Proč by to mělo být neprodejné? Akumulátor je univerzální pro další aku nářadí Greenworks, tak nechápu, proč by se to nemělo prodávat odděleně. Pilu mám rok a půl a je vynikající, výkon motoru odpovídá cca 2HP (musí mít však 4 Ah aku). Mám dva 4 Ah akumulátory. Je vynikající, že nemusím pilu buď nechat vrčet na volnoběh nebo chcípat a znovu startovat při krátkých pauzách, jako je to u benzínky. Navíc je úžasně tichá oproti benzínce, která je v lese slyšet na tři kilometry. Nedýchám v lese spaliny. Podstatně levnější provoz (elektrika je nesrovnatelně levnější než benzín a motorový olej), podstatně méně náročná na údržbu. Každému snad vadí cena akumulátoru, jako by pak nepočítal cenu benzínu a motorového oleje, co musí lít do benzínovky. Já jsem za skoro dva roky nedal za benzín do pily ani korunu.

Samozřejmě není na celodenní profesionální práci, ale to není můj případ. Já bych dnes už nikdy nešel do lesa na dřevo bez ní.

Mikrob

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika