Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ve výrobkách chybí Stadovi druhá strana, kde na konci skončili právě zmíněné Makity (Dolmarky) a značka GTM (Hecht 45) všechny testované výrobky jsou tady dole na stránce.

Já mám doma 4 HQ a 2 Stilky a výsledek tak jak jsou nastaveny procenta odpovídá, však taky Stihl bodově v těsném závěsu a víceméně se tedy jedná spíš o sympatie ke značce a dlouhodobou spolehlivost. Dělal jsem si vlastní test hobby pilek a jako vítěze bych po osobních zkušenostech hodnotil model co nebyl zařazen, nejlepší hobby je pro mne japonec cs33el, přes rok maximální spokojenost, za cenu hobby pilek mám sice starou profi, ale ta kvalita tam prostě je cejtit. Stihlka je taky výborná a Huska také, tam jde vyloženě o to, aby se ty čínské zázraky v plastu neporouchali, když fungují, tak jsou fajn. 

Teď testuju elektrické pily a sice sousedův Dolmar s Gardenou 4020X a musím říct, že jak v Dtestu poplivali beznářaďové napínání Dolmaru, tak u Gardeny bych toho co to vymyslel na místě zastřelil, zaboha nejde osadit lišta, šroubek co drží kolečko na dotahování řetězu ala Stihl je zašroubován na křivo a celý mechanizmus tedy nedrží, ale protáčí se, normálně bych za toto vraždil. angry

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika