Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ad 1) Dělal s pilou někdo něco za ta léta?  Pokud myslite rezani, tak rezu cca 2 m3 prevazne smrkoveho dreva cca 3-5x rocne, vzdy s nekolikamesicnimi prestavkami. Pokud myslite servis, tak pila byla jednou pred dvema roky (tj. cca po peti letech) v servisu na prohlidce, zadny problem nebyl, zadna vymena dilu.

Zůstává směs v karburátoru mezi dny kdy řežete? Ano, rezu vzdy zasobu palivoveho drivi, s nekolikamesicnimu prestavkami. Mel bych vzdy po rezani nechat dojet pilu dosucha?

Drží po znovu nastartování volnoběh? Pote, co je spotrebovana cast paliva v nadrzi, pila temer vzdy chcipne, nez dam do kozy nove poleno. Kdyz je pila plna paliva, tak to nedela (a to jak po uplne prvnim startu - studena, tak i po startu tepleho motoru). Problem je v tom, ze to drive vubec nedelala, objevilo se to az posledni dobou, bez zjevne priciny. Problem mozna bude v nejake necistote kdesi v pile - zrejme to chce ji kompletne rozebrat a vycistit?

V řezu běží stejně jako dříve? Ano, ale mozna je o neco malinko linejsi, mozna uz nejde tolik vytocit ve vyssich otackach jako "zamlada", ale mozna je to jen muj vsugerovany subjektivni dojem...

M.B.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika