Pochlubte se svojí zahrádkou

ewwedl - (8) - 207.2 (?)
7.6.2009 21:17

Takhle krásně mě již dlouho nikdo nechválil. Moooc děkuji. Klematisu je moc druhů a kvetou od jara do podzima. Takže ten Váš, má třeba ještě čas. Clematisi maji radi "hlavu" na sluníčku a "nohy" ve stínu. Tzn., před Clematis vysadit si něco tak 60 cm vysokého. Jednou za 3 roky na podzim se zastřihují do výšky kolen.  Jinak hnojím jednou za 3 týdny sušeným granulovaným kravským hnojivem. Poté to roste samo.

Zdravým všechny zahrádkáře! Ewa

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Zany - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (62) - 134.31 (?), 6.6.2009 20:15

Moc pěkné.

Akorát ty omoriky by lépe vynikly, pokud by byly sázené do tvaru trojúhelníku, ale jinak fakt chválím!!!

pilná včelka - (31) - 210.204 (?), 6.6.2009 23:02

Vážení přátelé, také zasílám pár fotek. Tyto jsou z loňského léta. Tak snad se budou líbit. 

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu

pilná včelka - (31) - 210.204 (?), 6.6.2009 23:20

Takže ješte nějaké fotečky ze současnosti. Určitě se mnou budete souhlasit, že ikdyž to je na zahrádce makačka, je to relax. A ten výsledek pak stojí zato.

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu

ewwedl - (8) - 207.2 (?), 7.6.2009 12:06

Tohle je moje zahrádka, mám jí kousek za městem. Jezdím tam jenom na víkend.Bydlím v paneláku.

Vresy
Vresy
skalka
skalka
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Moje Clematisy,mám 12 druhů
Moje Clematisy,mám 12 druhů
Bez názvu
Bez názvu
Endy a sedmikrásky
Endy a sedmikrásky

romila - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (914) - 7.157 (?), 7.6.2009 15:18

Mně se líbí moc. Působí přirozeným dojmem, venkovsky a zároveň "civilizovaně". Mám ráda tento "nevyumělkovaný" styl a dle mého názoru, se Vám i dobře daří začlenění do širšího okolí. Fakt dobré nápady a skalka jako skutečná. M.R.

host - 174.166 (?), 7.6.2009 18:29

Taky se mi líbí. A chtěla bych se zeptat, co je to za keř na prvním obrázku za těmi vřesy? Hanča

ewwedl - (8) - 207.2 (?), 7.6.2009 19:11

Děkuji za pochvalu, mam ráda přírodu a chtěla jsem si vytvořit tak trochu vlastní. Nechtěla jsem vytvářet klasické záhonky. Ten keř na první fotce za Vřesy je Ořechokřidlec. Kvete krásně modře a mají ho rády včely. Děkuji Ewa

gabca - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 191.75 (?), 7.6.2009 20:49

Ewo, krása. Takhle bych si jednou představovala i já svoji zahradu. A ty clematisy, ty si jsou. Jakou jim poskytujete péči? Já mám od loňska jeden, sice rostou listy, ale květ žádný. Tak doufám, že je to nějaký pozdnější druh.

A ten osázený kmen, to je taky nádhera. Zase jsem se jednou pokochala. Díky.

Pilná včelko,  je vidět, že kytičky máte taky ráda, moc pěkné.

ewwedl - (8) - 207.2 (?), 7.6.2009 21:17

Takhle krásně mě již dlouho nikdo nechválil. Moooc děkuji. Klematisu je moc druhů a kvetou od jara do podzima. Takže ten Váš, má třeba ještě čas. Clematisi maji radi "hlavu" na sluníčku a "nohy" ve stínu. Tzn., před Clematis vysadit si něco tak 60 cm vysokého. Jednou za 3 roky na podzim se zastřihují do výšky kolen.  Jinak hnojím jednou za 3 týdny sušeným granulovaným kravským hnojivem. Poté to roste samo.

Zdravým všechny zahrádkáře! Ewa

VM - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (83) - 1.194 (?), 8.6.2009 18:21

Měla by jste se živit navrhováním zahrad. Máte velký cit pro přirozenost.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu19:08
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu18:48
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu9.11.2024
Kolikovaci pripravek8.11.2024
Kolíkovaní nábytkových desek8.11.2024
Téměř 37 % Čechů kvůli cenám energií snižuje teplotu v domácnosti. 11 % z nich dokonce o 3 až 4 stup3.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika