Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neviem či to nazvať práve vláknami, ale Hargrand má dužinu rozhodne pevnejšiu ako napr. Veľkopavlovická (myslím už v čase kedy sa dá konzumovať). Preto je vhodnejší na zaváranie. Vytvára aj o dosť väčšie plody než VP, ale to môže byť aj tým podpníkom. Mínusom je podľa mňa menšia šťavnatosť. Veľkopavlovická (alebo napr.aj Maďarská) ale majú tú typickú marhuľovú chuť a arómu, v tomto sú nad Hargrandom.   IH

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika