Terra vari - zapalovanie



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
         
host - 178.235 (?) 
1.11.2013 20:44

Ano, uvádíte "běžné" ceny aj u nás.Nikdo nepátrá, co je příčinou a pod. Pod heslem "Kup, použij a vyhoď "Vám vymění půl autobusu.Ještě že Vám nedoporučil koupi nového motoru.Zkoušejte dál:.zkrat na vn cívce, která je samostatně k dostání, je výrazně levnější.,než celé zapalování.Po kondenzátoru už nezbývá, než zapalování vyměnit-nebo posílit magnety na setrvačníku.To rovněž není doménou našich servisáků.Ke škodě nás všech.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
            
qucko - (4) - 145.2 (?), 3.11.2013 17:56

No tak konečne terra fuguje nedalo mi to pokoj tak som to cele skontroloval a našiel úplne blbé chyby. Po prvé neveril som že sa to môže stať ale stalo sa kúpil som uplne novú sviečku NGK a čuduj sa svet sviečka nehádže iskru to bol prvy problém nakolko tá sviečka čo bola v motora (dal som ju von lebo som si myslel či nie je v nej problém)nehádzala iskru a "nová" tiež nie. Druhý problém nejaký dobrák čo vlastnil motor predo mnou keď skladal zapalovanie tak ako ide kábel na vypnutie motora ku kondenzátoru tak bol tak neštastne daný že sa časom izolácia otlačila (bol tam fakt narvaný) a prerážal na kostru. A tretí problém vývod z motora na svetlá som mal zakončný koncovkou z plastu a teplom od motora sa zmrštila a asi tiež prerážala na kostru. Tak osm to všetko zaizoloval dal tam starú sviečku nastavil odtrh a terra chytila na skoro prvy šup. Takže diky Vam všetkým za rady a konečne môžem znovu pokojne spávať. :)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 251.88 (?), 16.3.2021 23:21

Zdravím z Oravy.Chcel by som poprosiť o radu.mám Jikov 1453 Tera Vari a chcel by som vedieť, ako sa dá zmerať kondenzátor, alebo cievka v zapaľovaní(to čierne prasiatko).Ked ho odpojím a meriam proti kostre, tak má na kostru.Ale zo sviečkového kábla na kostru nemá.(to si myslím, že je to dobre).Len ten vstup od ramienka na kostru má.Skúste poradiť. Vdaka-Eduard.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika