Sekačka bez koleček



host - 40.72 (?) 
23.5.2016 14:37, zobrazeno: 3229x

Už jste to někdo viděl naživo nebo s tím dokonce sekl? Jsou na benzín i elektrické. Zajímaloby mě jak to lehce pluje po trávníku a zdali to třeba v podletí moc nepráší (víc než klasická sekačka).

Toro HoverPro Series Mowers

Flymo UltraGlide

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 11.82 (?), 23.5.2016 15:36

Se strarší generací jsem sekal.Tento typ sekaček není novinka. Sekačka funguje dobře za předpokladu, že máte ideálně rovný a hustý trávník. Navíc s přibývající trávou v koši je její funkce omezená. Viz video u sekaček. Nejhorší ale je, že nikdo neparkuje sekačku stále na trávníku a tak je třeba sekačku na trávník a z trávníku nosit.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18311) - 236.1 (?), 23.5.2016 15:46

Což o to, podvozek na převážení není těžké sestrojit. Spíš mi to přijde jako takový lepší vyžínač. Na zákoutí golfového hřiště asi dobrý, před dům taky, ale vyšší trávu v zahradě si tak představit neumím. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 158.80 (?), 23.5.2016 21:24
Predovšetkým treba povedať že tieto typy kosačiek sú určené na pravidelnú údržbu!!! trávnika, nie na "vyššiu trávu v záhrade".. S Flymom mám osobnú skúsenosť, typ so zberným košom má pre ľahšiu manipuláciu v prednej časti na bokoch koliečka, starší typ mal vpredu valček ktorý plnil tú istú úlohu... existujú aj elektrické typy bez koša a tiež verzie bez koša na motorový pohon ale tie k nám asi neboli oficialne dovážané... všetky tieto modely / mne najviac vyhovovali typy bez koša / dobre fungovali ak boli používané na to, na čo sú určené - na pravidelnú údržbu trávnika.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika