Honda, Stihl nebo Husqvarna?



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
                     
host - 118.44 (?) 
28.5.2010 20:42
Podle všech indicií to vypadá že i se stihlem i husqvarnou se dá kosit trává, teď už záleží fakt která značka má pro vás lepší zvuk, někomu to dělá fakt problém a raději volí méně zvučné značky, které tak netrhají uši a peněženku.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 239.42 (?), 15.6.2010 4:49
urcite stihl-mame ho doma uz nekolik let, otec ma cenove podobnou husqvarnu a na prvni poslech je stihl lepsi.take i na pohled je stihl takovy bytelnejsi, ksandy na zaveseni jsou pohodlnejsi.oba stroje cca 18-20tis, presne oznaceni ted nevim.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 142.45 (?), 30.6.2010 23:38

Před 11-ti lety jsem koupil krovinořez Stihl, bezproblémová krása, po 7 letech cikáni hupcukem vyrvali mříže z baráku a vybílili vše, koupil jsem Homelitku stejné kategorie, je to něco horší než napodobenina, je to kontinuální pomsta globalizace světa, už se posralo vše, co se posrat mohlo, včetne převodovky, spojky, hlavu válců jsem musel předělat na klasické svorníky, tak jak to bylo, tak se nekonala komprese, protože nelze hovořit o předpětí spoje... než Homelite, to si radši pořiďte medvídka mývala.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 59.37 (?), 7.7.2010 17:02

taky bych vzal vpotaz kvalitní a dostupný servis, tan můj HQ v Uh.Brodě je na pikaču, nedokázali řešit ani záruční reklamaci křoviňáku - vyřešeno v noname servisu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 226.128 (?), 23.8.2013 11:23

Mám křovinořez Hondu s nejvýkonnějším motorem. Drahé náhradní díly.

Spodní část krytu struny (5 cm vysoký plast téměř 800,-- Kč Navíc bylo nutné jej připevnit delšími šrouby, než vyžadoval původní.a tyto u náhradního dílu nebyly,) Vyžínací hlavu mi značkový servis kvúli ceně prodává neznačkovou nebo od křovinořezu Husqarna. Po 28 dnech sekání (u mne po 4 letech používání,  se při sekání rozlomilo držadlo.

Při reklamaci mi ve značkovém prodejně, kde jsem křovinořez zakoupil, řekli, že jsem křovinořez nechal spadnout a že na reklamaci nemám nárok. Po těchto zkušenostech již nidy cokoliv od Hondy.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 124.31 (?), 23.8.2013 15:34

Ulomené držadlo po 4 letech na reklamaci?? To je vtip ne?? Jednak bych řekl, že záruka ze zákona je 2 roky, a pak bych to viděl na problém v rukách, ulomit to u takhle slabého stroje znamená jasné přetěžování ve vysokém porostu, kam ale patří daleko výkonnější křovinořezy. Tady se člověk někdy dozví věci, jak chcete něco hodnotit, když s tím neumíte dělat?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 227.2 (?), 25.8.2013 10:47

Jak pise kolega.Po 4-letech reklamace, asi dost tezko.Mam tez obavu, ze jste s nejakou kocickou se snazil sekat porost, ktery neodpovidal, jeho vykonu, pak klesaji otacky, clovek se masinu snazi tlacit do zaberu a rukojet, nebo neco jineho to odnese.Tj.jako casto, ze je spatny pomer mezi porostem, cenou,kvalitou a vykonem masiny.Vetsinou se kouka jen hlavne na nejnizsi cenu, ubira se na tom ostatnim, pak se to nekdy vymsti.Melo by byti vse, tak nejak v souladu.Porost vykon, kvalita,tam neubirat, nesnizovat latku a pak se snazit koupit za dobrou cenu.Ne podle hesla, koupim za male penize masinu a to ostatni, az pak.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 2.73 (?), 25.8.2013 11:36

Ani jedno. Honda - háklivá na kvalitu benzínu, biosložka to ještě zhoršuje, chodit s ní čistit karburátor - vyhazované peníze. Husqvarna už žije z minulosti, ještě snad tak motorovou pilu. Stihl je pro profesionály co si to dají do nákladů a odpočtou z daní, pro hobby moc drahý - jeden kosí Stihlem 3 roky a je prý spokojený. Já seču 14 sezón OleoMac rozlohu 0,5 ha za poloviční cenu Stihlu a taky spokojený. Servis jen seřízení karburátoru a promazání hřídele po 10 letech provozu. To já můžu říci - OM spokojenost.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 227.2 (?), 26.8.2013 9:04
Hondu mam radu let, benzin davam vzdy cerstvy-kupuji pred sezonou sekani a behem sezony, do jake miry, je kvalitni, tezko soudit, ale urcite do te miry, ze sekacka slape.Na zimu nechavam prazdnou nadrz u sekacky a naprosta pohoda.Nevim, co mate za typ, ale tady, co maji sousede OleoMac, tak nic moc.Osobne bych tu znacku si nekoupil, ale nic proti gustu nikoho.Nekdo muze byti opravdu maximalne spokojeny, taky je vice typu a ne vse je, asi vydarene.Ale tj.i u jinych vyrobcu.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika