Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám McCulloch 5553D, což si myslím, že je úplně totéž jako Edition 1. Jsem v zásadě spokojený. Velká zadní kola jsou dobrá v horším terénu. V nastavování výšky sečení na každém kole nevidím problém. Výšku sečení nepřestavuji příliš často a tak to nepředstavuje významnou ztrátu času. Jen mimochodem, je možno nastavit 9 poloh (páky lze spolehlivě zafixovat v mezipolohách). Na druhou stranu boční výhoz vůbec nepoužívám. To považuji za zbytečnost. Tělo sekačky je z hodně silného plechu. Myslím, že i bez zalakovávání škrábanců neprorezne dříve než se opotřebují jiné části sekačky. Na rozdíl od plastů nehrozí žádné prasknutí. S velikostí nemám problém. Na velkých kolečkách se jede dobře. Kdybych v době, kdy jsem tuto sekačku kupoval, viděl McCulloch XXL, kterou lze teď také koupit, bral bych tu.
Někde si uživatelé stěžují na přední náhon. Vše má své klady a zápory. U tohoto předního pohonu jsou přední kola svázána hřídelí a nemají volnoběžky, jako většinou mají sekačky s pohonem zadních kol. Proto je nutné všechny obraty dělat na zadních kolech. Obavám se, že zvednutí zadních kol a otáčení na předních by mohlo mít za následek poškození náhonu na kola (ještě jsem to nerozebíral, ale patrně je v předních kolech vnitřní ozubení lisované v plastu a to by se mohlo strhnout). Jinak mi přední náhon nevadí. Do svahů, ve kterych by sekacka zacala hrabat sekacce proste pomohu. Svazite casti terenu se snazim sekat po vrstevnicich s karburatorem nahore.
Mám dokoupený nůž, který není upraven pro mulčování. Mám pocit, že to s ním lépe sbírá.
Koš je hodně veliký. Když se plný přenáší, začíná být na tkanině znát, jak těžký koš při chůzi opírám o bok.
Tak to je ale pohled jen z jedné strany. Netvrdím, že Gardol není o mnoho lepší.

Přeju ať jste spokojený se svým výběrem.

Jiří S.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika