Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vaše argumentace mi připomíná jednoho dealera Renaultu - snažil se mého kolegu přesvědčit, že jejich nejlepší model je takový "francouzský Bavorák" (Což je samo o sobě velmi odvážné tvrzení), kolega nic nepoptával, byl uloven "u piva", ve finále to nevydržel a s úšklebkem povídá  : "když já raději toho německýho Bavoráka" :-))

Je dobře, že jste loajální zaměstnanec, to je správné, bez ohledu na to, kdo Vás zaměstnává a co  a jaké kvality   prodáváte. 

Uznávám, že solitérně může i neznačkové zboží být výjimečně lépe zpracováno, než některé nejlevnější značkové. Nicméně je velmi, velmi nerozumné tuto pozitivní deviaci zevšeobecňovat - navíc je absurdní, pokud tak argumentuje prodejce neznačkového zboží, často velmi diskutabilní kvality prodávaného za cenu nejlepšího značkového zboží. (ještě komičtější je fakt, když je takové neznačkové zboží prodáváno podstatně dráž, než v distribučním řetězci výrobce a cena v MO je vysoká jenom proto, že je zboží obrendované) Ještě brutálnější je, pokud k prodeji podřadného zboží použije prodejce techniky na hranici zákona a vše doprovodí velmi kolísavou kvalitou služeb.

Nic ve zlém, ale já také raději "toho německýho Bavoráka".

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika